Kom Binnen Bij Bedrijven

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers? Denk je aan een stagiair of wil je mensen ontmoeten die geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf?

Ben je op zoek naar een stage,baan of vrijwilligerswerk? Of ben je van plan het roer om te gooien en wil je je oriënteren op een nieuwe loopbaan?

Doe dan mee met KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN. Tijdens de actieweek van maandag 11 t/m zaterdag 16 maart 2019 stellen bedrijven hun deuren open voor bezoekers. Als werkgever en bezoeker kun je elkaar zo op een laagdrempelige en makkelijke manier ontmoeten. Het bezoek kan zich richten op de invulling van concrete vacatures of om kennis te maken met een bedrijf. Als bedrijf bepaal je zelf de wijze waarop je bezoekers ontvangt. Bijvoorbeeld door een rondleiding of een presentatie.

Zowel voor de bedrijven als voor de bezoekers kregen veel van de vrijblijvende kennismakingen van vorige edities van KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN een succesvol vervolg. Inmiddels doen al een paar honderd bedrijven mee uit de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda,Krimpenerwaard, Molenlanden,Waddinxveen, Woerden en Zuidplas.

Ga voor alle informatie en deelname naar www.kombinnenbijbedrijven.nl.

KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN is geïnitieerd door het regionale platform Groene Hart Werkt! Via dit platform werken bedrijfsleven, onderwijs én overheid samen aan circulaire economische initiatieven in het Groene Hart. Meer weten: groenehartwerkt.nl

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank