Bodegraver Sjors van Veen schrijft eigen boek

De 33-jarige Bodegraver Sjors van Veen is gek op het schrijven van verhalen. “Mijn hele leven ben ik hier al mee bezig. Op mijn 13e schreef ik mijn eerste boek, dat enthousiast werd ontvangen door uitgeverij De Bezige Bij, maar door mijn jonge leeftijd niks werd. Sindsdien heeft hij zijn schrijfvaardigheden verder ontwikkeld tijdens zijn werk als journalist, waarbij ik artikelen schreef en radioprogramma’s maakte voor zenders als NPO Radio 1 en Q-Music. 
Momenteel is hij o.a. speechschrijver voor de burgemeester en wethouders. Naast zijn professionele werk, heeft hij altijd zijn eigen verhalen geschreven. “Na meerdere boeken, die tot nu toe alleen mijn vrouw mocht lezen, vond ik het tijd om een serieuze stap te zetten.” En zo presenteer ik nu met trots mijn debuutactie-avonturenverhaal: The Gastronomic Gambit. Dit Engelstalige boek volgt chef en ex-dief Callum op zijn zoektocht naar de legendarische Black Diamond Truffle. Deze truffel, met onschatbare waarde en vreemde krachten, brengt Callum in een race tegen de klok om zijn dierbaren te redden. Fans van Indiana Jones, Uncharted en Dan Brown zullen smullen van dit spannende avontuur!

Het tweede deel is al in de maak en wordt later dit jaar verwacht. Mis deze nieuwe serie niet! Voor meer informatie kun je terecht op Goodreads en Rakuten Kobo. Ook beschikbaar op Amazon.nl en Bol.com.

https://www.bol.com/nl/nl/p/the-gastronomic-gambit/9300000182442923/?bltgh=uDlh9VcLLww33zAmj-VJWg.2_6.7.ProductImage

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank