BuddyBike zoekt fietsmaatjes!

De wind door je haren, de zon op je gezicht, hoor de vogels fluiten, lekker bewegen, samen naar buiten. Afgelopen weken was het prachtig mooi weer en iedereen genoot. Fietsen met de buddybike is plezier voor twee! Gun jij anderen ook dit plezier? Word dan biker bij de BuddyBike.

De BuddyBike is een elektrisch ondersteunde fiets voor iedereen die niet zelfstandig kan fietsen. Omdat je op de BuddyBike naast elkaar zit, kun je samen genieten van de omgeving en gezellig kletsen tijdens het fietsen. De BuddyBike fietst als een gewone fiets. Als gast (bijrijder) kun je zelf kiezen of je met of zonder weerstand mee wilt trappen of dat je je laat rondrijden. Door de groei van aanvragen van gasten die graag willen fietsen, zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste en sportieve vrijwilligers.

Profiel vrijwilliger:
Fiets je graag en wil je zinvol vrijwilligerswerk doen? Houd je van buitenzijn en ben je sociaal? Sluit je dan aan bij de BuddyBike! Uit ervaring blijkt dat bikers hier net zo veel plezier aan beleven als de gasten.

Hoe werkt het?
Als je, je aanmeldt als vrijwilliger, neemt één van onze planners contact met je op. Je krijgt daarna een korte instructie en maakt één of meer proefritten. Je bepaalt zelf hoe vaak en op welke dagen je wilt fietsen. Wij zoeken een gast die bij jou past. Na een eerste kennismaking met de gast maak je samen afspraken wanneer je wilt gaan fietsen. Wilt je fietsen met iemand die je al kent, of wil je met meerdere gasten fietsen? Het kan allemaal!

Kijk voor meer informatie op www.buddybike.nl. Bellen kan ook: 06-1281 7510. Of stuur een mail naar info@buddybike.nl.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank