De Knikker KUIL-CUP 2024 een groot succes

Zwembad De Kuil was afgelopen zaterdag het toneel van de zesde editie van De Knikker KUIL-CUP. Het jeugdwaterpolo dat door BZ&PC voor de zesde keer werd georganiseerd is uitgegroeid tot het grootste eendaagse jeugd waterpolotoernooi van West-Europa. 

De Knikker KUIL-CUP, gesponsord door De Knikker Keukens, Badkamers en tegels, staat bekend als de leukste afsluiting van het seizoen voor jeugdwaterpoloërs in Nederland. Het toernooi richt zich op het bieden van plezier en een gelijkwaardige competitie voor alle deelnemers. Op 5 speelvelden in het binnen- en buitenbad worden de wedstrijden gespeeld.

Dankzij de inzet van ruim 80 vrijwilligers en een uitstekende samenwerking met Optisport De Kuil werd de zesde editie een groot succes. De organisatie spreekt zelfs van de beste editie tot nu toe
Het zomerse weer zorgde ervoor dat de ruim 800 kinderen hebben genoten en ook het vele publiek had een mooie dag. 

BZ&PC kijkt met trots terug op de organisatie. Deze dag kenmerkt de vereniging. Betrokken leden en ouders maken het mogelijk. Niet alleen de kinderen genieten maar ook de vrijwilligers. Een fijn slot van een zeer succesvol waterpolo seizoen.
Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank