Feest op de Speel- en Werkhoeve met een optreden van Frans Duijts

Wat een feest op de Speel- en Werkhoeve. Het traditionele zomerfeest had wel een hele bijzondere gast: Frans Duijts kwam optreden en zong samen met de leerlingen het speciale jubileumlied.  Het feest begon met spelletjes in de schaduw begeleid door de leerlingen van groep 8. Ook kregen de kinderen popcorn of een suikerspin. 
Het voetbalplein was omgetoverd tot een foodplein met lokale ondernemers waar lekker gegeten kon worden.  Nadat juf Martina de sponsors van het nieuwe en kleurrijke schoolplein bedankt had, was het dan eindelijk zo ver: Frans Duijts kwam optreden. Hij zong zijn grootste hits en het speciale jubileum lied op de bekend melodie van “Frans Duits”.  Het lied “Feest op school” is geschreven door kinderen en ouders van de Speel- en Werkhoeve. Een aantal kinderen en ouders hebben het lied opgenomen in de studio van Frans.  Het was goed geoefend en het klonk dan ook luid over het schoolplein, terwijl de confettti door de lucht knalde. 

Het optreden werd afgesloten met een enorme polonaise over het schoolplein en alle kinderen (en ouders) mochten op de foto met Frans.  Deze speciale jubileumeditie werd georganiseerd door de Ouderraad van de Speel- en Werkhoeve en mogelijk gemaakt door onze sponsors en een speciale sponsor die het optreden van Frans Duijts en de opname van het lied geregeld  heeft. 

Uit het lied: 

Op deze plek werd ik verliefd zodra ik binnenkwam
‘k Heb hier heel wat moois mogen beleven
Al 50 jaar gaan we met elkaar naar deze super school
En hebben hier de tijd… van ons leven!
En daarom is het FEEST OP SCHOOL

De school is vijftig jaar, we vieren met elkaar 
Een heel groot FEEST OP SCHOOL
De school is vijftig jaar, we vieren met elkaar Een heel groot feest!

Foto’s Esther Noordergraaf

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank