Ger Hart overleden

blank

Bodegraver Ger Hart is dinsdagochtend op 81-jarige leeftijd overleden. Ger kreeg in 2015 nog een koninklijke onderscheiding voor al zijn vrijwilligerswerk in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. De heer Hart was bijna 40 jaar actief in de sportwereld van onze gemeente.  Hij was twaalf jaar voorzitter van de Voetbalvereniging Bodegraven (VVB). In 2021 benoemde de KNVB hem voor zijn grote inzet voor de club tot lid van verdienste.

blank


Hij was ook voorzitter van de stichting Buitensportvoorzieningen Bodegraven, en lid van het Comité Sportverkiezingen en als voorzitter van de Sportadviescommissie.

Onder zijn voorzitterschap is door de verenigingen een stichting Buitensportvoorzieningen Bodegraven opgericht. Deze stichting neemt het beheer en de exploitatie over van de gemeente. Dan was er het evenement Sportgala. De heer Hart was medeorganisator van dit prachtige gala. Ger Hart was ook nog steeds drie ochtenden in de week te vinden op de VVB als lid van het onderhoudsteam en als gastheer van de tegenstander bij de wedstrijden van het eerste elftal.

Voetbalvereniging VV Bodegraven laat weten: “Wij zullen Ger herinneren als een lieve man die zich bijna 40 jaar heeft ingezet voor onze vereniging. Wij zullen dan ook aankomende zaterdag met rouwbanden spelen, om het respect te tonen die Ger verdiend.”

Advertentie

blank