Gezellig & afwisselend bijbaantje bij Boomkwekerij Cees Koemans!

Al 35 jaar staat Cees Koemans op de werkvloer met een gezellige club jongeren. En daar telt hij het liefst nog vele jaren bij op! Daarom zijn extra toppers nu van harte welkom. Van brugger tot student en van handen uit de mouwen tot een lolletje; op de boomkwekerij komt alles samen! Daarbij haal je óók nog eens een extra lekker zakcentje binnen. 

Bij Boomkwekerij Cees Koemans is het jonge zaterdagteam al láng niet meer weg te denken. Sinds Cees zelf op zijn 18e binnenstroomt, wil hij niets meer liever. ‘’Binnen zo’n clubje gaat alles heel natuurlijk. We zorgen samen voor afwisseling in taken. Met 1 hectare kas en 2 hectare grond is één ding zeker: voor de liefhebber is er genoeg variatie in dagelijkse klusjes. Zo zal niemand de hele dag onkruid wieden’’, lacht Cees. 

Teamgevoel

Het allermooiste? ‘’Het teamgevoel’’, vindt Cees. ‘’Elke schakel helpt de klus te klaren. Van de stickeraars tot de buitenwerkers. Veel klussen zijn ingericht aan de lopende band. Iedereen staat gelijk en krijgt de kans om verschillende taken te ontdekken. We zijn heel vrij en oplossingsgericht. Veel regen? Lekker de kas in! Zon schijnt? Dat maakt de buitenklusjes weer stukken fijner! Wat de omstandigheden ook zijn: wij kunnen comfortabel aan de bak. De gezellige sfeer maakt het feest natuurlijk helemaal compleet!’’, vertelt Cees. 

Flexibel
De juiste instelling: dáár gaat het om. Cees regelt de rest. ‘’Als een team om half 8 klaarstaat, geloof ik dat ze de beste bedoelingen hebben. Aan mij de taak hen te begeleiden en mee te denken. Geen ervaring? Komt vanzelf! Kan je niet tot 17:00? Alle ruimte voor afspraken! Wij zijn superblij met iedereen die graag aan de bak wil. Daarom is er in overleg van alles mogelijk.”

Verdiensten

Óók niet onbelangrijk: je verdient extra lekker bij! Op een kwekerij liggen de lonen vaak al hoger dan bij andere baantjes. Daarbij komt nu de opschaling van de jeugdlonen vanaf januari 2024. Daarnaast krijg je bij de kwekerij een toeslag van 20% in plaats van vakantiegeld en standaardvrijedagen. Mooi meegenomen dus! Check de lonen via deze link.

Pas jij perfect in dit gezellige zaterdag- en vakantieteam of wil je een keertje proefdraaien? Bel 0172- 213 943, of kom kijken op Insteek 92 in Boskoop en vraag naar Casper Hoogervorst of Cees Koemans! 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank