Gezelligheid tijdens 2e editie Langste Lunchtafel van Bodegraven

blank

Op woensdag 19 juni vond de tweede editie van de Langste Lunchtafel van Bodegraven plaats op het Raadhuisplein. Dit gezellige evenement, georganiseerd door ZorgMies ’t Groene Hart en gesponsord door lokale ondernemers, biedt ouderen een gezamenlijke lunch. Maar liefst 170 ouderen namen plaats in de tent op het Raadhuisplein. Tijdens en na de lunch kwam Marco den Hollander de sfeer nog even vergroten door zijn meezingers als liedjes!

blank


Jolanda Malipaard, van ZorgMies ’t Groene Hart, is de drijvende kracht achter dit initiatief. Haar doel is om eenzaamheid onder ouderen te verminderen en meer gezelligheid te brengen in hun leven. Het idee voor de Langste Lunchtafel stond al lang op haar verlanglijstje en werd enthousiast omarmd door lokale ondernemers, waaronder Ben van ’t Hof van de Buren, die direct zijn steun aanbood en meehielp met de organisatie.

Verschillende andere ondernemers sloten zich snel aan om bij te dragen, zoals Kontent Structures, 2Rent4You, Brood & Ko, Punt Komma, De Zoete Inval, TukTuk fabriek, Veldsink Advies, Ronald Verloon Uitvaarten, Slagerij Rietveld, Karwei, Kaashandel van Dijk, Scheerder en Drukkerij Domburg. De Lions Club Bodegraven leverde ook een prachtige donatie.

blank

Met de hulp van vele vrijwilligers werd het opnieuw een geslaagd feestje.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank