Het Hart in Bodegraven

“Winkelstraten lopen leeg, vooral in dorpen en kleine steden” lezen we in recente krantenberichten. Onze gemeente heeft daar twee jaar geleden uitstekend op geanticipeerd. 
Sfeervol en toekomstbestendig. 

In samenwerking met de inwonergroep ‘Hart in Bodegraven’ is het centrum sfeervol ingericht met een toekomstbestendige uitstraling. Ook de klimaatdoelstelling is dankzij veel plantsoenen, geveltuintjes, hagen en een prachtige dorpstuin bereikt. ‘Van steen naar groen’ en van ‘saaiheid naar levendigheid’ is op basis van het ontwerp van Timo Cents van Arcadis gerealiseerd.

Gezellig en levendig.

Het centrumhart in Bodegraven biedt veel gezellige terrassen en een prima winkelstand. Ook is de markt op dinsdagochtend weer goed gevuld. De ooit armoedige stegen zijn sfeervol ingericht met mooie bestrating, veel groen en een gezellig terras. Je vindt daar levendigheid dankzij prachtige exposities in het Het Groene HartHuys | Kunst, Cultuur & Historie

Een bezoekje waard.

Ongetwijfeld weten veel toeristen deze zomer het Hart in Bodegraven te vinden. Dat is goed voor de middenstand en horeca. Het is een bezoekje waard, je bent van harte welkom.

De inwonersgroep

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank