Inschrijfavond voor de kinderen voor Vakantiespelen 2024

blank

Op woensdag 15 mei vanaf 19.00 uur is het zo ver, dan starten de inschrijvingen voor de kinderen voor de Vakantiespelen 2024. De Vakantiespelen vindt plaats van maandag 19 t/m 23 augustus op nog steeds het evenemententerrein aan de Burgemeester Kremerweg in Bodegraven. Het thema dit jaar is Ruimte.

blank


Er kan worden ingeschreven op één van de volgende drie programma onderdelen:

  • Tent: van 4 t/m 8 jaar
  • Huttenbouw: van 8 t/m 12 jaar
  • Next Gen: 13 en 14 jaar

Speciaal verzoek

Hallo jongens en meisjes, Ik ben Éden en ik ben 9 jaar oud. Door mijn beperkingen is het niet vanzelf sprekend dat ik overal naar toe kan en aan mee kan doen. Ik heb hulp en ondersteuning nodig in mijn structuren maar ik kan ook heel veel zelf. Sinds 2021 heb ik samen met pgb begeleiding van mijn mama en oma, de allerleukste vakantie week van Bodegraven beleefd, aangepast op mijn manier en energie niveau. Mijn mama en de organisatie hebben laatst een gesprek gehad, omdat het mij zo leuk lijkt dat jij als stoere jongen of meisje ook mee komt doen aan de vakantiespelen. Een beperking is helemaal niet erg, we gaan er gewoon een leuke week van maken met elkaar. Als je net als ik, graag mee wilt doen, schrijf je dan in op 15 mei. Mijn mama snapt heel goed dat het spannend is en dat ook jouw papa, mama en/of verzorger vragen hebben. Mijn mama staat open voor alle vragen, dus die mag je altijd mailen; jolanda.hoogerbrug@ziggo.nl of bellen op 0653312465.
Ik hoop dat na mijn persoonlijke berichtje, ondanks dat het misschien spannend of een hele grote stap is, je toch samen met mij gezellig mee komt doen!

blank

Groetjes Éden Elkerbout

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank