Jubileum: Annemieke Vrieswijk viert 25 jaar als leerkracht!

blank

Bodegraven – De Bodegraafse Annemieke Vrieswijk viert dit jaar een indrukwekkend jubileum: 25 jaar als leerkracht, waarvan 23 jaar op basisschool Speel- en Werkhoeve in Bodegraven. Ze geniet zichtbaar van haar werk, kinderen en ouders en beschrijft haar werkplek als “een hele fijne werkplek.”

blank


Als expert op het gebied van rekenen is Annemieke verantwoordelijk voor het rekenbeleid op school. Haar betrokkenheid en passie voor het vak zijn duidelijk zichtbaar, en ze staat bekend om haar enthousiasme voor gekke dingen die kinderen aanspreken. Elke dag gaat ze met plezier naar school.

Annemieke verhuisde ongeveer 23 jaar geleden naar Bodegraven om samen met haar man om hier te gaan wonen. Na haar afstuderen aan de Pabo begon ze haar carrière in groep 3 en heeft sindsdien vrijwel alle klassen doorlopen.

Verrassing

Vandaag werd Annemieke verrast op school met een spandoek, versierde klas en mooie tekeningen van de kinderen. “Ik wist niet dat het vandaag zou gebeuren. Ik voel me helemaal verrast en blij!” zegt Annemieke.

Met haar enthousiasme en toewijding hoopt Annemieke nog vele jaren les te geven. “Ik hoop nog mijn 40-jarig jubileum te halen,” aldus de stralende leerkracht.

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank