Korenfestival in het Evertshuis groot succes

Bodegraven-Reeuwijk – Met 400 zangers en ruim 800 bezoekers kan er geconstateerd worden dat de eerste editie van het Korenfestival een groot succes was! Met alleen maar positieve geluiden van de dorpsbewoners, kijken we terug op een onwijs gaaf avontuur.

De hele dag zaten de foyer en de theaterzaal vol met enthousiast publiek dat kwam kijken naar hun favoriete koor. Iedereen genoot van de grote diversiteit aan muziekstijlen; van Shanty tot kinderkoor, van religieuze liederen tot popmuziek en van (licht)klassiek tot volksliederen.

Het festival zorgde voor verbinding tussen de koren onderling, maar ook met de ruim 800 bezoekers die verdeeld over de hele dag langskwamen. De slotmanifestatie waar alle koren én het publiek aan meededen was een kippenvelmoment. Het Evertshuis liet weer zien een belangrijke culturele organisator in het dorp te zijn. Wegens succes komt het festival in 2024 terug!

“Wat een fantastisch Korenfestival hebben jullie georganiseerd, heel Bodegraven moet verrast zijn. Alles liep op rolletjes, jullie hebben een ontzettend mooi muziekfeest neergezet.” (Grada Rietveld)

Foto’s: Lucienne de Valk

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank