Mobiele Milieustraat in het dorp

Deze maand staat de Mobiele Milieustraat weer in de verschillende dorpen van onze gemeente. Je kan er terecht voor het gratis inleveren van klein grof huishoudelijk afval.
De verplaatsbare afvalunit van Cyclus heeft zijn nut ondertussen al wel bewezen. Er is altijd aanloop. U kunt er kleine beetjes afval inleveren dat niet bij het restafval hoort, maar dat u normaal gesproken naar de milieustraat moet brengen. Denk hierbij aan klein chemisch afval (zoals verfblikken en batterijen), kleine elektrische apparaten (zoals een föhn of een laptop), harde kunststoffen (zoals speelgoed en plantenbakjes), metalen (zoals een koekenpan of ijzerdraad), hout (zoals een fotolijstje of krukje) en oud papier en karton. De hoeveelheid die u inlevert moet in een grote boodschappentas passen. Grotere spullen horen thuis op de milieustraat.

Je vindt de Mobiele Milieustraat hier:

  • Bodegraven-Noord, bij het gemeentehuis: zaterdag 18 maart van 8.30 tot 12.30 uur
  • Reeuwijk-Brug, bij zalencentrum De Brug: zaterdag 18 maart van 13.30 tot 16 uur
  • Waarder, bij de Huiskamer van Waarder: woensdag 22 maart van 12 tot 14 uur
  • Driebruggen, bij de Hersteld Hervormde Kerk: woensdag 22 maart van 14.30 tot 16 uur
  • Bodegraven-Zuid, bij winkelcentrum Broekvelden: zaterdag 25 maart van 9 tot 11.30 uur
  • Nieuwerbrug, bij het Wierickehuis: zaterdag 25 maart van 12 tot 13.30 uur
  • Reeuwijk-Dorp, bij Vergeer Holland: zaterdag 25 maart van 14 tot 16 uur

Meer informatie

De gemeente biedt u de Mobiele Milieustraat van Cyclus aan. Dorps- en wijkteams helpen mee om de actie een succes te maken. Zij houden de buurt namelijk ook graag schoon! Meer informatie over de Mobiele Milieustraat vindt u in de Cyclus afval-app of op www.cyclusnv.nl/de-mobiele-milieustraat. Voor vragen neemt u contact op via info@cyclusnv.nl of via 0182-547500.

Advertentie