Noël Holierook uit Bodegraven nieuwe franchisenemer bij SNS Gouda

Woensdag 1 mei was het feest bij de SNS winkel in winkelcentrum Bloemendaal, want Noël Holierook is nu officieel franchisenemer van de winkel in Gouda. Een mooi moment om dit met klanten en familie te vieren. Inmiddels hebben de meeste banken hun kantoor in Gouda gesloten, maar SNS kiest voor een heel andere koers en houdt de deuren wel open. Met bijna 200 winkels in het land, zijn én blijven ze de ‘menselijke bank’.

Anno 2024 worden veel snelle bankzaken via een app geregeld. Maar uit meerdere onderzoeken blijkt dat er óók sterke behoefte is aan persoonlijk contact met iemand van de bank, waar je jouw situatie uit kunt leggen en vragen kunt stellen aan een deskundige.

Noël Holierook zegt: “Bij SNS begrijpen we de waarde van persoonlijk contact en het belang van een bankfiliaal in de buurt. Daarom zijn we vastbesloten om aan deze behoefte te blijven voldoen. Onze 200 winkels blijven open en we staan voor je klaar om je zonder afspraak te ontvangen, zodat je jouw financiële vragen kunt stellen en je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.”
Echt lokaal
Bij SNS draait alles om persoonlijke aandacht. Als je SNS belt, krijg je meteen de lokale winkel het dichtst bij jou in de buurt aan de lijn. Dat gaat verder dan alleen maar praktisch gemak voor de klanten – het gaat om het opbouwen van een sterke relatie. Noël zegt hierover: “Die persoonlijke en lokale insteek heeft voor mij de doorslag gegeven om bij SNS als franchisenemer aan de slag te gaan. En aangezien ik voor een groot deel ben opgegroeid in Bodegraven, voel ik me hier echt thuis.”

Persoonlijke aandacht
Klanten worden dus letterlijk én figuurlijk gehoord en gezien. “De slogan ‘Eerst de mens en dan het geld’ wordt binnen bij ons echt nageleefd en gestimuleerd. Met ons team kunnen we inspelen op lokale ontwikkelingen en zelf initiatieven nemen om bijvoorbeeld naar scholen te gaan of informatieavonden te organiseren. Ik heb veel zin om samen met mij team aan Gouda te laten zien wat een menselijke bank is.”, aldus Noël.
Advertentie