Playbackshow bij VV de Rijnstreek Nieuwerbrug

Een nostalgische avond: na ruim 20 jaar keert de playbackshow bij VV de Rijnstreek in Nieuwerbrug terug! Geïnspireerd door Henny Huisman organiseerde initiatiefnemer Gerrit zijn playbackshow in 1984 voor het eerst. Totdat hij er ruim 15 jaar later mee stopt, trekt het feest keer op keer volle zalen. Daarom pakt Gerrits dochter Angelique nu het moment om die sfeer terug te brengen!
Angelique treedt in vaders’ voetsporen en neemt nu de touwtjes in handen. Op 20 april organiseert zij een vervolg op de nostalgische playbackshow die Nieuwerbrug tot op begin jaren ‘2000 kende. Vader en dochter zijn klaar voor een ouderwets gezellig feest op zaterdagavond 20 april. De aanvang is vanaf 19:30. De playbackshow is gratis bij te wonen en duurt van 20:00 uur tot ongeveer 00:30 uur. 

Ondanks dat hij de organisatie nu vooral aan Angelique overlaat, is de inmiddels 71-jarige grondlegger Gerrit zaterdagavond alsnog van de partij. ‘’Een aantal oude bekenden hebben zich al aangemeld. Deelnemers pakten altijd uit om de beste zijn. Of het nou ging om de kleding of dansjes; mensen kopieerden de artiest tot in de puntjes’’, laat hij weten.

Angelique groeide op met de playbackshow die haar vader jaarlijks organiseerde. ‘’Bij de eerste editie was ik nog niet eens geboren. Van jongs af aan maakte ik het feest al mee’’, vertelt ze. Zowel Angelique als Gerrit herinneren zich jaren op rij een afgeladen kantine bij VV Rijnstreek. ‘’Er kwam van alles op af: mensen uit Bodegraven en Haastrecht, maar ook Woerden en zelfs Scheveningen. Er waren zelfs bezoekers die buiten voor het raam bleven kijken’’, aldus Gerrit. Gerrit en Angelique kunnen niet wachten om met zijn allen oude herinneringen op te halen!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank