Teller crowdfunding voor Quinty Knikker al over € 7000,-

De 19-jarige Quinty Knikker uit Bodegraven overleed vorige week woensdagavond op donderdagochtend 20 juli na een epileptische aanval. Quinty wordt herinnerd als ongelofelijke doorzetter. Ondanks dat de aanvallen haar leven sterk beïnvloedden, liet zij zich niet uit het veld slaan. Koste wat het kost bleef Quinty alles geven voor haar passies, sociale kringen en werk in de gehandicaptenzorg. Het gemis van Quinty is groot. Om een mooie blijvende herinnering aan Quinty te realiseren is een crowdfundingsactie opgezet.

De teller staat al boven de 7.000 euro. Wilko en Suzanne zijn enorm verrast en emotioneel door alle donaties en berichten welke massaal binnen stromen. “Dit doet ons ontzettend goed in deze zware tijd. We willen haar een blijvende herinnering geven in de vorm van een gedenksteen of beeld.

Ook een woordvoerder van de familie wil graag iedereen bedanken voor de steun. Vrijdag 28 juli krijgt iedereen de gelegenheid om afscheid te nemen van Quinty Knikker om 14.00 uur bij Vredehof in Bodegraven.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank