‘Tropische wijn’ voor derde keer winnaar Borefste Dorpskwis

Op vrijdagavond 17 mei werd in De Zon in Bodegraven de uitslag bekendgemaakt van de derde editie van de Boreftse dorpskwis. Dit jaar deden maar liefst 47 teams mee aan de spannende strijd, georganiseerd door KPJ Bodegraven.
Het winnende team, genaamd ‘Tropische wijn’, ging er met de hoofdprijs vandoor. Hun kennis en samenwerking leverden hen de overwinning op in deze uitdagende kwis. Op de tweede plek eindigde de Overtocht Orginals, en de derde plek was voor Emmaüs I.

De avond zat vol met enthousiaste deelnemers en een grote opkomst. De organisatie vertoonde leuke fragmenten van diverse opdrachten, wat zorgde voor veel belangstelling en een gezellige sfeer.

Teams konden bestaan uit vrienden, buren, collega’s en andere bekenden, met een ideale samenstelling van ongeveer 10 personen van verschillende leeftijden. Het speelveld was divers, met vragen en opdrachten die variëren van muziek tot sport en van puzzels tot lokale kennis.

Het succes van de Boreftse dorpskwis heeft de interesse gewekt voor een volgende editie. Echter, het gebrek aan vrijwilligers vormt een uitdaging voor de organisatie. Gelukkig meldden zich tijdens het evenement al diverse mensen aan om een handje te helpen, waardoor de hoop op een volgende editie weer groeit!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank