Vanaf 1 maart nieuwe reeks Rebo-er van de Week!

Na het succes van de vorige keer, zijn we klaar om opnieuw van start te gaan met onze reeks “Rebo-er van de week”. Vanaf woensdag 1 maart lees je weer toffe interviews met inwoners! We trappen af met Bodegraver Aart van de Poll.
“Met ons team zijn we op zoek gegaan naar inwoners die willen meedoen. En dat is ook voor deze editie weer soeverein gelukt. Anne van Schothorst kroop in de pen en schreef deze mooie verhalen. De komende weken nemen wij jullie mee in de wereld van de inwoners. Elke week op woensdag zullen we een nieuwe editie publiceren, vol met leuke vragen en verrassende antwoorden.

“Dit is waarom ik zo enthousiast ben over human interest verhalen. Het is een geweldige manier om iemand op een ontspannen en persoonlijke manier te leren kennen. We hebben veel complimenten ontvangen van lezers die het leuk vinden om deze verhalen te lezen. Je merkt dat hier echt behoefte aan is” aldus Danny de Vries.

Dus, zet 1 maart in je agenda en vergeet niet elke woensdag uit te kijken naar de nieuwe editie van “Rebo-er van de week”.

Advertentie