Vrijdag 21 juni 2024 – Groep 8 feest in jongerencentrum De Zon

Aanstaande vrijdag (21 juni) wordt in jongerencentrum De Zon alweer voor de derde keer een speciaal feest gehouden voor alle achtste groepers van Bodegraven.  Vorig jaar heeft de SSCB het initiatief genomen om een avond te organiseren voor alle groep 8 basisschoolleerlingen uit Bodegraven. Door het enthousiasme van de vrijwilligers, leerkrachten en natuurlijk de leerlingen, staat inmiddels de derde editie dus alweer op de agenda. 
Vanuit het bestuur van De Zon wordt samen met de groep 8 leerkrachten twee keer per jaar een gezellige avond georganiseerd voor alle kinderen in het dorp die dit jaar van groep 8 doorstromen naar het voortgezet onderwijs. Op deze manier leren ze al een beetje hoe zo’n avond eraan toe gaat, als je niet alleen met vriendjes en vriendinnetje van je school of sportvereniging bent. Daarnaast maken ze ook nog eens kennis met hun nieuwe klasgenootjes en kunnen ze ervaringen uitwisselen of een eerste fietsafspraak maken voor na de zomer. En dat allemaal in de gezellige ongedwongen sfeer waar De Zon bekend om staat.

We hopen dat het vrijdag wee een gezellige boel wordt met de muziek van DJ Party Peet en wensen alle leerlingen een leuke avond toe met huidige en nieuwe klasgenootjes.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank