Rohda Business Club (RBC) bezoekt het Binnenhof

De Rohda Business Club (RBC) is een netwerkplatform dat zes jaar bestaat en inmiddels 40 zogenaamde businesspartners telt. De samenstelling is heel divers. Alle geledingen uit de ondernemerswereld zijn vertegenwoordigd: dienstverlening, bankwezen, bouw, horeca, middenstand. Noem maar op.
De RBC-partners komen enkele malen per jaar bijeen. De ene keer staat een actueel thema of bedrijfsbezoek centraal, de volgende keer ligt meer de nadruk op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter. Eind juni deed een 26-koppig gezelschap het Binnenhof in Den Haag aan. Per slot van rekening is dat de kraamkamer van wetten en regels waarmee ondernemers dagelijks te maken hebben. Voorzitter Erik Dijk: “We hebben het vragenuurtje in de Tweede Kamer bijgewoond en een aantal stemmingen meegemaakt. Alle 150 Kamerleden waren present, dus het was het feest der herkenning.”

Daarna vertrok het gezelschap naar de Ridderzaal, de plek waar jaarlijks op de derde dinsdag van september – Prinsjesdag – het parlementaire jaar begint. En uiteraard trokken de RBC’ers langs het torentje van minister-president Mark Rutte. Op het Plein Den Haag sloten de mannen het uitstapje af met een drankje. Daar vond nog een korte ontmoeting plaats met Gert-Jan Segers, fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Tweede Kamer. Bepaald geen toeval, omdat zijn broer Ralph Segers (Seli Invest) ook partner is van de RBC.

Uiteraard ondersteunt de RBC Rohda’76 in financiële zin. Bijvoorbeeld bij de bouw van de twee nieuwe kleedkamers in 2015 en de nieuwe materialenopslag die begin dit jaar in gebruik werd genomen. Wie meer wil weten over de RBC, kan een kijkje nemen op www.rohda76.nl -> Business Club.


De leden van de Rohda Business Club voor de Ridderzaal en op Plein Den Haag met Gert-Jan Segers.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank