37017665_1758255370929435_5683756155256438784_o

Afperser loopt in val van politie in Reeuwijk

De politie heeft gisteren een afperser aangehouden bij het Reeuwijkse Hout. Hem wordt afpersing en poging tot doodslag of zware mishandeling ten laste gelegd.
De politie kreeg gisteren een melding van iemand die radeloos was. De man werd, meldt de politie op Facebook, via Whatsapp afgeperst en moest geld betalen of een escort voor de afperser regelen. De afperser zou anders naaktfoto’s die hij in zijn bezit had sturen naar zijn werkgever, familie en vrienden. De politie vond het een goed idee de ‘dame van plezier’ in samenwerking met de aangever bij de verdachte af te leveren op het Reeuwijksehout in Reeuwijk. Helaas voor de verdachte was de omgeving afgezet met agenten en was de dame ook een politieagente.

Nadat de dame was ‘afgeleverd’ werd de verdachte klem gereden en kon hij met enig verzet worden aangehouden. Bij zijn vlucht ramde hij nog wel een voertuig van de politie (groene bus). De man wordt afpersing en poging doodslag c.q. zware mishandeling ten laste gelegd. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Foto: Politie GoudaX