Coronateststraat nu ook in Bodegraven

Een coronatest kan vanaf morgen ook in Bodegraven worden gedaan. Er  staat een tent aan de Goudseweg 181 in Bodegraven. Dit is op de parkeerplaats van mediabedrijf N11. Je kan hier terecht voor een sneltest middels drive-thru en binnen 15 minuten heb je de uitslag binnen.
De wachttijden bij de GGD lopen inmiddels hard op en ook de uitslag van een coronatest laat vaak lang op zich wachten. Zo zitten medewerkers soms onnodig lang ‘ziek’ thuis. Lastig, zeker als jij een ondernemer bent in een branche waar thuiswerken simpelweg niet mogelijk is. Goedkopesneltest.nl heeft een oplossing gevonden voor dit probleem.

Het is mogelijk om online een afspraak in te plannen én alvast via Ideal te betalen. Het betreft een door het OMT geadviseerde, zeer betrouwbare test, die via een swab via de neus door een BIG-geregistreerde medewerker afgenomen wordt. Binnen vijftien minuten krijg je op locatie de uitslag.

De teststraat is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 07:00uur tot 17:00uur. Een afspraak inplannen kan gemakkelijk via www.goedkopesneltest.nl.

Bron: OndernamenX