bc913f58-0396-4356-85aa-280f9d4f5b30

“Doodles sluit volgend jaar haar deuren”

De baby- en kinderspeciaalzaak Doodles gaat in 2019 sluiten. Na tien jaar is het voor Norma Rossewij tijd voor iets anders. “Ik ben met veel plezier en passie gestart met de baby- en kinderspeciaalzaak Doodles en ik kon hiermee mijn droom verwezenlijken.”
“Twee jaar geleden deed zich de mogelijkheid voor om te verhuizen naar mijn huidige, grotere en betere pand. Ik was er snel over uit dat ik zo’n mooie kans niet kon laten liggen en heb hem enthousiast met beiden handen aangepakt. De verhuizing was een grote, maar weloverwogen stap.” 

“Na jaren van heel hard werken wil ik nu meer tijd en mogelijkheden creëren om naast werk ook te ontspannen en andere dingen te kunnen ondernemen. Daarnaast heb ik altijd heel veel voldoening uit de winkel en het contact met de klanten kunnen halen, maar ben ik ook toe aan nieuwe uitdagingen op zakelijk vlak.”

“Dit heeft mij doen besluiten om na mooie en leervolle jaren in februari 2019 te stoppen met Doodles. Hierbij wil ik dan ook alvast alle klanten en collega-winkeliers bedanken voor hun support, vertrouwen en het fijne warme contact met iedereen. Dat ga ik natuurlijk heel erg missen!”

“Op dit moment is de nieuwe wintercollectie weer binnen en kijk ik ernaar uit om u de aankomende maanden weer te verwelkomen en te bedienen in mijn winkel.”

www.doodleskindermode.nl

 X