ESTO staat met lege handen na 0-2 verlies bij Laakkwartier

Al binnen vier minuten kwam ESTO op achterstand tegen het Haagse Laakkwartier dat beschikt over een schitterend sportcomplex. Met soms heftige regenbuien, felle zon-perioden en aanwakkerende wind wist ESTO in de eerste helft geen vuist te maken en tot slechts één echte doelpoging te komen. Een blessure van spits Jesper den Besten was daar wellicht mede de oorzaak van. Kort voor de rust vergrootten de Hagenaars uit een vrije trap de voorsprong naar 2-0.

Na de rust knokte ESTO zich weer enigszins terug in de wedstrijd. De tegenwind dwong de ploeg om de bal laag te houden en wat zorgvuldiger op te bouwen. Er kwamen kleine kansen voor ESTO maar ook de thuisploeg liet zich niet onbetuigd. Met een schitterend schot in de 58e minuut, dat door Joey Anker onnavolgbaar uit het doel werd geranseld, zou de pot zomaar al op slot zijn gegaan. Hij speelde overigens een hoofdrol voor zijn ploeg die een lastige middag had.

Het was het allemaal net niet bij ESTO, anderzijds was tegenstander Laakkwartier onzorgvuldig in de afwerking maar mochten zij uiteindelijk verdiend de punten in Den Haag houden. Volgende week ontvangt  ESTO KDO uit De Kwakel op haar thuiscomplex aan de Kievitsheuvel. De wedstrijd begint om 14.00 uur.