Groot feest met Cowboy Billie Boem en Sinterklaas

Bodegraven-Reeuwijk – Op zondag 27 november heeft Cowboy Billie Boem (bekend van tv en vele mooie kinderliedjes) een afspraak met Sinterklaas in het Evertshuis. Zij kennen elkaar al jaren en in de periode dat de Sint in Nederland is, komt hij altijd even op bezoek. Het liefst spreken ze af op plekken waar veel kinderen zijn, zodat die ook kunnen genieten van deze bijzondere ontmoeting.

Sint en Cowboy Billie zorgen elk jaar weer voor een gezellige middag waarin veel verteld en gezongen wordt. Ook de (o)pa’s en (o)ma’s mogen uit volle borst meezingen. De meegekomen Pieten springen in het rond van plezier. Misschien nemen ze wel wat lekkere pepernoten mee. Ze maken er altijd weer een groot feest van.

Cowboy Billie Boem en Sinterklaas is een interactieve voorstelling, gevolgd door een nazit waarin Sinterklaas en de Pieten nog even aandacht hebben voor de kinderen. Een “ouwerwetse” Sinterklaasmiddag, een middag waar de kinderen van smullen!

De voorstelling begint om 15.00 uur, de theaterkassa gaat een uur voor aanvang open. Tickets kosten € 10,00 per persoon. Ga voor meer informatie en reserveren naar www.evertshuis.nl  

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484.

Praktische informatie

ZONDAG 27 NOVEMBER

COWBOY BILLIE BOEM EN SINTERKLAAS

JEUGD & FAMILIE (3+)

AANVANG 15.00 uur

ENTREE € 10,00 per persoon

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank