Kidsdisco en Spotlight tienerdisco

Elke laatste vrijdag van de maand staat De Zon helemaal in het tegen van de jeugd.  Was deze dag altijd al gereserveerd voor de succesvolle kidsdisco, ook de Spotlight tienerdisco heeft nu zijn vaste avond gevonden aan het eind van de maand. 
Vrijdag 30 september is het weer zo ver.Om 18:30 uur beginnen we voor iedereen van 4 t/m 12 jaar met de kidsdisco Superhelden editie. Kom jij verkleed als Superman, Wonder Woman Batman, Mega Mindy of Spiderman ons feestje redden?  DJ Tobias draait zoals altijd weer de leukste muziek en de lichten en rookmachine zijn uiteraard weer dik in orde.Uiteraard zal de kleine bar open zijn voor alle ouders die gezellig willen meegenieten. Koffie en thee krijg je uiteraard nog steeds van ons maar ook voor andere versnaperingen kan je bij onze enthousiaste barkeepers terecht. 

Aansluitend om 20:30 uur is het tijd voor alle tieners van 13 t/m 17 jaar om een lekker feestje te bouwen. Ben je dus nog geen 18 maar wil je er wel lekker op uit. Dan ben je bij De Zon aan het juiste adres. De entree is zoals altijd gratis en DJ Collin Sterling zorgt weer voor de gezelligste deuntjes en de vetste beats.

 

 

Advertentie