1bdf9bc1-f2d1-49da-9cd5-29b7f9819e7d

La Casa Argentino opent in Bodegraven

Bodegraven is vanaf zaterdag weer een nieuw restaurant rijker. La Casa Argentino gaat zich vestigen in de Bouwsteeg. De oud-eigenaar van El Caballo gaat weer in de keuken staan. Hij wordt samen met de nieuwe eigenaar verantwoordelijk voor het restaurant.
Enkele maanden geleden besloten ze samen dit plan te gaan uitvoeren. “Ik heb 15 jaar het goedlopende restaurant El Caballo gehad. Het was voor veel mensen een begrip en dé plek om spareribs te gaan eten in Bodegraven. Hierna ben ik als chefkok bij Argentijnse Steakhouse La Casa Maja gaan werken. En nu word ik chef-kok van het nieuwe restaurant”, vertelt Aymen.

De zaak is flink onder handen genomen. Het heeft een nieuwe frisse uitstraling gekregen. Het restaurant biedt nog steeds een beneden- en bovenverdieping. Er is ruimte voor 110 gasten. Zij kunnen straks genieten van Argentijnse steaks en ander vlees. Er is een mogelijkheid om af te halen en thuisbezorging komt later.

Speciaal bieren

Naast de bekende biermerken gaan ze ook speciaalbieren aanbieden. De Leckere bieren worden gebrouwen sinds 1997 met passie karakteristieke, onderscheidende en vooral Leckere bieren. Echt lekker bier met een eigen smaak voor de hedendaagse genieter.

Openingsactie

Zaterdag 1 september opent het restaurant zijn deuren. De komende twee maanden krijgen alle bezoekers die in het restaurant komen eten 10% korting op de rekening.

Ook hebben wij een een leuke win-actie voor jullie om de opening te vieren. Wij mogen een geheel verzorgd diner voor 2 weggeven! Reageer op Facebook waarom jullie willen winnen.

Locatie:

Bouwsteeg 6
2411 AB Bodegraven
0172-577085

X