SdH-Kim-de-Haan-Pull-of-Polo-1186-2

Nieuwe eigenaar Pull of Polo

De kledingzaak Pull of Polo, gelegen aan de Brugstraat in Bodegraven, krijgt per 4 maart 2019 een nieuwe eigenaar. Kim de Haan zal na 20 jaar het stokje overnemen van Robin Verzaal.
“Na het sinds 1999 met heel veel plezier en succes de winkel te hebben gehad en deze te hebben opgebouwd tot waar we nu zijn, is het tijd voor nieuwe uitdagingen”, zegt Robin. “In de persoon van Kim hebben we de geschikte kandidaat gevonden om de winkel voort te zetten. Hij heeft ervaring in de detailhandel, is gedreven en vol enthousiasme. Komende tijd draait Kim al mee in de winkel om met zoveel mogelijk mensen kennis te maken en vertrouwd te raken met onze klanten en de winkel.”

“Als ondernemer heeft Robin er altijd veel tijd en energie in gestoken en bovendien heeft hij liefde voor het vak en dat zie je terug in de winkel”, aldus Kim. “Wat mij opvalt is de manier hoe hij met zijn klanten omgaat. Dit geeft een prettige, gezellige en ongedwongen sfeer. Ik streef ernaar om dezelfde sfeer te behouden en uiteraard mogen de klanten hetzelfde advies- en serviceniveau verwachten. Het concept is immers goed zoals het is maar ik geef er natuurlijk wel mijn eigen draai aan.”

20 jarig jubileum
Pull Of Polo is echt een begrip in Bodegraven en omstreken. Eind februari 2019 bestaat de winkel dan ook al 20 jaar en dat wordt groots gevierd!
“Van maandag 4 maart t/m zaterdag 9 maart hebben we een jubileumweek met heel veel
leuke aanbiedingen en activiteiten. Houd hiervoor Rebonieuws.nl en onze Facebook-pagina in de gaten.”

Wintersale
Morgen, 11 december, starten we met de Wintersale, zodat Kim per 4 maart van start kan gaan met een hele nieuwe frisse voorjaarscollectie!”X