pip

Optredens in het centrum van Bodegraven

Deze zomer organiseert de BOV meerdere leuke optredens in het centrum van Bodegraven. Kom genieten tussen 11.00 en 14.30 uur op de volgende zaterdagen:
Zaterdag 11 juli 2020

Pip en Marvin 

Pip en Marvin zijn een duo gitaar, piano en zang. Twee getalenteerde muzikanten die elkaar in een repertoire aan frisse pop songs vlekkeloos aanvullen. Muzikaliteit en meerstemmigheid voeren hier de boventoon! De Goudse Pip maakte in 2016 deel uit van team Ilse in The Voice of Holland. 

Zaterdag 25 juli 2020

BeterMusic

Inmiddels een welbekend duo in Bodegraven, Beter Music! De lekkerste achtergrondmuziek, de mooiste bruiloftballads en de leukste meezingers. Bianca & Peter (samengevat als BETER) vermaken je graag met hun gitaar en zang. 

Zaterdag 8 augustus 2020

Draaiorgel

Krul Draaiorgels, een oer-Hollands bedrijf, van vader op zoon. Wie kent het niet, de oergezellige muziek uit een origineel draaiorgel! Tussen 10.00 en 14.30 in het centrum!

Zaterdag 22 augustus 2020

DJ

Op deze zaterdag draait een DJ de tofste platen in het centrum!

Zaterdag 5 september 2020

The First Ladies

The First Ladies weten met hun stemmen zowel op de voor- als achtergrond hun publiek te betoveren. Klasse, stijl en meerstemmigheid zijn de ingrediënten die u met The First Ladies in huis haalt en waarmee een smaakvol event een zekerheid is. Één van de zangeressen van The First Ladies is de van origine Bodegraafse Fauve Langerak. 

Ingezonden berichtX