peoplepower-bodegraven-gang

PeoplePower groeit en verhuist naar nieuw pand in Bodegraven

Een gestage groei van medewerkers heeft ervoor gezorgd dat PeoplePower op 7 juni is verhuisd. De vestiging in Bodegraven is verhuisd naar een bestaand pand aan de Goudseweg te Bodegraven. Hier is ruimte voor zo’n 80 medewerkers, het dubbele van het huidige aantal. PeoplePower, expert op het gebied van beheren van gebouwinformatie en installatieontwerp, wil hiermee kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag naar tekeningbeheer en BIM-engineers.
 
Lennart Janse, algemeen directeur van PeoplePower: “PeoplePower profileert zich nadrukkelijk in de markt van beheer van gebouwinformatie. Onze dienstverlening kenmerkt zich door zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Daarom willen dichtbij onze klanten blijven werken, onze centraal gelegen vestigingen in Bodegraven en Veenendaal bieden daarvoor een goede uitvalsbasis. Daarnaast biedt onze nieuwe huisvesting ons nog beter de mogelijkheid om een optimale werkomgeving te creëren voor onze medewerkers. Een omgeving waarin samenwerken en kennis delen worden ondersteund door ruimtes waarin teams gezamenlijk werken en informele ontmoetingsplekken. Want ook met een groeiend bedrijf willen we door onze klanten herkend worden aan de manier waarop wij gezamenlijk onze dienstverlening vormgeven: met passie onze klanten helpen in het leveren van gebouwinformatie.”
 
Over PeoplePower
PeoplePower activeert het brein van een gebouw door data om te zetten in relevante informatie. Daarmee wordt er optimaal ingespeeld op de dynamiek en wensen van de gebruiker en de totale performance van het gebouw verbeterd. Uiteraard wordt er ook meegedacht in de ontwerpfase. Het resultaat? Significant lagere kosten en extra comfort voor de gebruiker. Een kwestie van denken én doen. PeoplePower is actief in de branches industrie, vastgoed, onderwijs, zorg, overheid en installatietechniek.X