familie noordhoek

Pioenrozenactie Bodegraafs gezin voor medische hulp & Evangelie in Papua Nieuw Guinea

Geen beademingsapparaten en geen Intensive Care. In het gebied Papua Nieuw Guinea is het afwezig, ondanks dat er nu veel hulp nodig is door de coronacrisis. Familie Noordhoek uit Bodegraven woont en werkt in het gebied. Corné vliegt daar als piloot voor de MAF in onherbergzame gebieden om moeilijk bereikbare stammen te voorzien van medische hulp(middelen), het Evangelie en eerste levensbehoeften. Door de thuisfrontcommissie te Bodegraven worden pioenrozen verkocht, waarvan de opbrengst besteed wordt aan de familie Noordhoek.
Pioenrozen

De pioenrozen (Roze Peony Sarah-Bernhardt) kun je tot woensdag 27 mei 16:00 bestellen via: www.bit.ly/pioenrozenactie. Een bos met vijf stelen kost zes euro. De rozen kunnen op zaterdag 30 mei van 10:00 tot 12:00 worden opgehaald bij de Bethelkerk aan Dronensingel 2. “Op de dag van verkoop worden ze direct vanaf de kweker geleverd, zo heb je verse bloemen waar je lang van kunt genieten.”

Je kunt ook telefonisch bestellen bij Aarnoud van ‘t Hof op het nummer 06 28 2000 97.

Voor meer informatie over familie Noordhoek kun je kijken op www.facebook.com/tfcnoordhoek.

Gezondheidszorg

“Het gaat redelijk goed, maar de gezondheidszorg van hier kennen ze daar helemaal niet.” aldus Wilfred Beukens, lid van de thuisfrontcommissie. “Er is meer verplaatsing van medisch personeel tussen verschillende locaties. Corné is bezig met het vervoer van medici en medische goederen. Wat we ophalen met de actie is echt voor het gezin. Nu kregen wij de kans aangeboden om pioenrozen voor hen te verkopen. Door het geld wordt de familie ondersteund en zo kunnen afgelegen stammen bereikt blijven worden met medisch personeel en medische hulpmiddelen en het Evangelie. MAF maakt hen bereikbaar voor Gods Liefde!”

X