Rohda’76 spekkoper met punt

Na de sensationele 1-2 overwinning bij Zwammerdam, kwam Rohda’76 nu niet verder dan 3-3 tegen Zevenhoven. En met dat resultaat mocht het jeugdige team van Willem van Vegten niet mopperen. De blauwwitten keken halverwege de tweede helft nog tegen een 3-1 achterstand aan, maar knokten zich terug naar een puntendeling.

De twee ploegen kwamen niet tot oogstrelend voetbal. Het iets betere Zevenhoven nam na een corner een 0-1 voorsprong. Op slag van rust kreeg de thuisclub een vrije trap. Die kwam terecht bij Joppe van Veldhuizen en via diens voet caramboleerde de bal in het doel: 1-1.

In het eerste deel van de tweede helft liet de Rohda-defensie zich twee keer in de luren leggen.  Eerst door slap verdedigen (1-2) en even later opnieuw uit een hoekschop (1-3). Met zijn tweede doelpunt van de middag bracht Van Veldhuizen de spanning terug (2-3) en vlak voor tijd schoot Daniël Poot zijn ploeg naast Zevenhoven: 3-3.

Aanstaande zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij VEP. De wedstrijd in Woerden begint om 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Vlak voor tijd kwam Rohda’76 langszij tegen Zevenhoven.