Meike 3e plaats

Ruiters door naar Landelijke finale FNRS/KNHS springcompetitie

Afgelopen zondag 10 februari zijn 4 jonge ruiters van Hippisch Centrum Bodegraven afgereisd naar Bunschoten, om daar bij Manege Stal Groenendaal mee te doen aan de halve finale FNRS/KNHS springcompetitie.  Ze hadden zich op 9 december geselecteerd voor deze halve finale.
Vol goede moed en gezonde spanning vertrokken ze om 10.00 uur voor deze spannende dag. De wedstrijden werden gereden in 3 verschillende klasse de 40 cm, 60cm en de 80cm. Onze ruiters kwamen alleen uit in de 60 en 80cm.De beste 20 per klasse zouden doorgaan naar de landelijke finale.

Van onze 4 ruiters hebben er 3 deze finale weten te bereiken en dat zijn;

Springparcours 60cm;

Meike Luder en Roos de Korte met Luna 2. Meike wist zelfs wederom een mooie 3e plaats in beslag te nemen in deze categorie.

Springparcours 80cm;

Sven van Veldhuizen en Shanna van Rijswijk met Joey

Sven werd in deze categorie 5e. Helaas voor Shanna viel hier het doek, ondanks een mooi gereden parcours en hoge stijlpunten, zat het er niet in voor haar om bij de beste 20 te horen in een sterk deelnemersveld.

Trotse instructrices Ingrid van Dam en Sharon van Wijk hebben ook vandaag weer enorm genoten van de prestaties van de jonge ruiters, en zeker genoten van een gezellige dag met elkaar. De landelijk finale zal plaats vinden op 24 maart bij het KNHS Ruitersportcentrum te Ermelo.

Wij feliciteren alle ruiters en wensen hun veel succes met alle trainingen en voorbereidingen voor de finale.

Hoofdfoto: Trotse Meike op de 3e plaats op het podium in de categorie S60
Foto: Team HCB Bodegraven

Ingezonden bericht

 

 

 

X