Start bouw 49 sociale huurwoningen Weideveld Bodegraven

Op 8 december 2022 zijn de heiwerkzaamheden gestart voor de bouw van 49 sociale huurwoningen voor Mozaïek Wonen in de uitbreidingswijk Weideveld in Bodegraven. De nieuwbouw bestaat uit 32 appartementen en 17 eengezinswoningen. De planning is dat begin 2024 de woningen klaar zijn.
De woningen worden gebouwd door De Raad Bouw uit Katwijk. De appartementen krijgen twee of drie kamers en de eengezinswoningen vier kamers. De woningen zijn bedoeld voor een brede doelgroep en worden gasloos en energiezuinig.  Anne ter Steege, directeur-bestuurder Mozaïek Wonen: “Wat mooi dat we in Bodegraven weer een aantal betaalbare sociale huurwoningen bouwen. En vooral fijn voor de woningzoekenden.”

 “Ons college heeft de ambitie om de woningbouw te versnellen,” vertelt wethouder Wonen Dirk-Jan Knol. “In de woonvisie hebben we vastgesteld dat we daarbij streven naar minimaal 25% sociale woningbouw. Deze nieuwe woningen in Weideveld zijn daar onderdeel van. Ik hoop dat we hiermee veel mensen aan een nieuw huis en een nieuw thuis kunnen helpen.”

Interesse in een woning?

Heeft u interesse in een woning? Dan adviseren wij u om u alvast in te schrijven op WoningNet en een profiel aan te maken voor de regio Midden-Holland. Ongeveer zes maanden voor de oplevering van de woningen starten we de verhuur op WoningNet. Houd dus WoningNet goed in de gaten. Lees meer over het project op www.mozaiekwonen.nl. 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank