dubbels1

TTV Reeuwijk succesvol op Zuid-Hollandse Kampioenschappen Tafeltennis

Cees Voordouw (enkelspel) en Marco Broer met Cees Voordouw (dubbelspel) van Tafeltennisvereniging Reeuwijk worden Zuid-Hollandskampioen in licentieklasse F.
Zondag 12 januari vonden in Schiedam de Zuid-Hollandse Kampioenschappen Tafeltennis voor senioren (vanaf 16 jaar) plaats. Verdeeld over 56 tafels werd er volop strijd geleverd. TTV Reeuwijk was vertegenwoordigd met 6 spelers. Eerste team en tweede team-spelers André van der Laan, Marco Broer, Dennis Cornelisse, Ard Swarts en Cees Voordouw en Reeuwijk 3 speler Jeroen Raaphorst vertegenwoordigden de Reeuwijkse kleuren.

Na de poulefase strandden Raaphorst en Van der Laan in de kwartfinale van het enkelspel. Cornelisse wist tot de halve finale door te dringen, maar kon geen vuist maken tegen Krijn Rodenburg van SVN. Rodenburg kwam vervolgens in de finale de volgende Reeuwijker tegen. Cees Voordouw maakte er een spannende partij van en won uiteindelijk de beslissende 5e game met 11-9 en mag zich Zuid-Hollands Kampioen 2020 noemen.

In het dubbelspel licentieklasse F was TTV Reeuwijk zo mogelijk nog succesvoller. Daar werd de finale gespeeld door twee Reeuwijkse duo’s. Van der Laan en Cornelisse namen het op tegen Broer en Voordouw. In 4 games werd het pleit beslecht in het voordeel van de nieuwe Zuid-Hollandse kampioenen, Marco Broer en Cees Voordouw van TTV Reeuwijk.

Ingezonden berichtX