9e4d630d-c3ca-455b-94a0-aef98dde8e6a

Verslag Beauty, Fashion & Food in Bodegraven

Beauty, Fashion & Food. Dat was het thema van een avond vol mode, schoonheid en lekkers in een bijzonder gezellige sfeer. Alice Haar en Huidverzorging, EllenZ mode, Restaurant In het Bonte Varken en Turkenburg Tradition Wijnkoopers gaven de bezoekers volop gelegenheid inspiratie op te doen en te genieten.
Toen de deuren open gingen stroomden de vele bezoekers binnen bij Alice en In het Bonte Varken. Het was wel even een beetje dringen, maar er bleef genoeg ruimte voor de presentaties en modeshows.

Zowel in Restaurant In het Bonte Varken, als in de salon van Alice Haar en Huidverzorging werden gedurende de avond meerdere presentaties en demonstraties gegeven. Draagbare mode voor de ladies werd geshowd, in de schoonheidssalon kreeg men uitleg over huidbehandeling, de pedicure en de kapsters lieten zien welk mogelijkheden er zijn en hoe je het beste make up kunt aanbrengen. Daarnaast konden de bezoekers de lekkernijen van Restaurant In het Bonte Varken proeven, afgewisseld met de lekkere bubbels van Turkenburg wijnkoopers.

Na afloop kreeg elke bezoeker een goed gevulde goodie bag mee en werd zo een Best Friend Forever. De organisatie kon veel complimentjes over deze bijzonder geslaagde avond in ontvangst nemen.

Aan dit BFF event was ook een verloting verbonden. Uit de ingeleverde entreekaarten zijn de volgende prijswinnaars getrokken:

  1. Sylvia Francken: cadeaubon ter waarde van € 100,- van Alice Haar en Huidverzorging
  2. Willy Spierings: blouse van Donna Dura ter waarde van € 69,95 van EllenZ mode met stijl
  3. Jolanda Malipaard: fles wijn met diner bon voor 2 personen bij Restaurant In het Bonte Varken
  4. Thea Reijers: trui van Via Appia ter waarde van € 89,95 van EllenZ mode met stijl

Prijswinnaars kunnen hun gewonnen prijs vanaf dinsdag 4 december afhalen bij Alice Haar en Huidverzorging.X