download

VSTS Heren 1 wint seizoensopening

Bodegraven – Op zaterdag 19 september startte het competitie seizoen voor Kraan & Roos Constructie VSTS Heren 1.
Na het afronden van 2 trainingsweekenden was een stijgende lijn zichtbaar en dit resulteerde in een winstpartij in de Promotieklasse tegen Switch Heren 2 uit Utrecht.

De Bodegravers knalden uit de startblokken tegen de ervaren gasten uit Utrecht. De grote voorsprong welke was opgebouwd leek even niet genoeg voor de setwinst maar gelukkig wisten de mannen de eerste set toch met winst af te sluiten (25-23).

Gezien alle maatregelen rondom Covid-19 is er helaas geen mogelijkheid de wedstrijden te bezoeken, een tribune zonder publiek is toch wat onwennig maar we zullen er maar aan moeten wennen. De 2e set was de concentratie dan ook wat afgenomen en liepen de heren achter de feiten aan. De bezoekers van Swift waren al goed op elkaar ingespeeld en hadden een goede bak aan ervaring bij zich en lieten dan ook bij vlagen goed spel zien. Deze set ging dan ook verloren met 21-25.

Met solide spel in de 3e en 4e set kwamen de mannen van VSTS niet meer onder druk te staan en pakte de winst in de wedstrijd. Een zeer mooie start na de promotie van afgelopen seizoen (setstanden 25-21 , 25-19).

Zaterdag 26 september staat de volgende wedstrijd op de agenda tegen Enervo H1 in Doorn. Of de nieuwe aangekondigde maatregelen voor de bestrijding van Covid-19 invloed hebben op de volleybal competitie is op dit moment niet bekend. De volleybalbond Nevobo zal hierover een standpunt in nemen en dit na het weekend communiceren. We houden jullie op de hoogte!

Ingezonden bericht

X