Fotografe Sanne Blom legt natuurverschijnselen graag vast voor ontspanning en rust

Dinsdagavond was de lucht boven Bodegraven-Reeuwijk gevuld een waar spektakel toen donkere wolken zich samenpakten en de hemel oplichtte met krachtige bliksemschichten. Terwijl de regen met bakken uit de lucht viel en donderslagen weerklonken, greep fotograaf Sanne Blom haar kans om het onweer vast te leggen.
Sanne Blom, een 32-jarige inwoner van Bodegraven, heeft een passie ontwikkeld voor het fotograferen van onweer. Samen met haar telefoon en de iLightning Cam app, slaagt ze erin om de verbluffende momenten vast te leggen. “Deze hoofdfoto is gemaakt vanuit het slaapkamerraam, en hoewel het uitzicht soms belemmerd wordt door de bebouwing, slaagde ik er toch in om de pracht van het onweer vast te leggen”, deelt ze. Deze app zorgt ervoor dat jij zelf niet de foto hoeft te maken, maar dit automatisch gebeurt zodra er licht verschijnt.

Voor Sanne is fotografie meer dan alleen het vastleggen van beelden; het is een bron van rust en herstel. Sinds haar jeugd heeft ze te maken gehad met uitdagingen na een zwaar ongeluk op haar elfde. “Fotografie biedt mij een manier om te ontspannen en mijn gedachten te verzetten”, legt ze uit. Ze gaat er ook graag op uit met haar hond Mila om te relax-en en onderweg mooie beelden te schieten. Vaak genoeg is haar hond het fotomodel.

Hieronder een greep van haar mooie foto’s

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank