22e editie Indoor Bodegraven van start

Het eerste weekend van november is hét weekend van Ruitersport vereniging “Les Chevaliers”. De vereniging organiseert zoals ieder jaar, sinds een inmiddels lang bestaande traditie, “Indoor Bodegraven”, editie 22.




Een drie daags paardensport evenement, bekend bij en gewaardeerd door vele dressuur- en springruiters en liefhebbers van de paardensport. Ruiters en amazones uit geheel Zuid-Holland en ver daarbuiten, strijden om de punten en de felbegeerde prijzen, waaronder “de Grote prijs van Bodegraven”. Het indoor heeft inmiddels haar plaats waargemaakt in de rij van Hippische indoor concoursen.

Weken voorafgaand aan het evenement wordt er hard gewerkt door leden en vrijwilligers om drie aantrekkelijke, gezellige en bijzondere dagen te realiseren. Ook voor de 22ste editie is er nagedacht over een aantrekkelijk programma.

Natuurlijk zal de mega carrousel, gereden door een grote groep enthousiaste manegeruiters, ook dit jaar niet ontbreken. Op zaterdag avond is er een show van het team Nalanta. Jesse Drent is één van de trainers.

Op zaterdagavond zal hij samen met zijn team en de paarden een show ‘vrijheidsdressuur’ geven, waarbij de communicatie tussen mens en paard centraal staat. Op zaterdagavond strijden de dressuur ruiters en amazones om de felbegeerde “Grote prijs van Bodegraven”.

Voor deze editie is het volgende programma samengesteld:

Vrijdag 2 november:

  • 14:00 uur Dressuur klasse B t/m ZZ licht
    18:00 uur Generale repetitie Mega carrousel
    Vervolg dressuur tot ongeveer 22.00 uur

Zaterdag 3 november:

  • 9:00 uur Dressuur klasse B t/m ZZ licht
    11:30 uur Uitvoering Mega carrousel
    17:00 uur Kür op muziek, klasse Z1 t/m ZZ licht
    20:00 uur Show team Nalanta met Jesse Drent
    Vervolg Kür op muziek tot ongeveer 22.30 uur

Zondag 4 november:

  • 9:00 uur Springen klasse B t/m ZZ

Ruitersportvereniging “Les Chevaliers” nodigt u van harte uit tijdens dit weekend. Vanuit de sfeervolle foyer en op de grote tribune, met circa 200 zitplaatsen, heeft u zicht op de wedstrijden en de verrichtingen van de individuele ruiters in de grote wedstrijdhal van “Hippisch Centrum Bodegraven”. Gedurende het gehele weekend worden er mooie prijzen verloot, aangeboden en gesponsord door de Bodegraafse ondernemers.

Wij hopen je te mogen begroeten tijdens editie 22 van Indoor Bodegraven op 2, 3 en 4 november.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank