fiftyvitt

Actief en fit blijven door lekker een balletje te slaan?

Bij Tafeltennisvereniging Reeuwijk behoort dit weer tot de mogelijkheden. Onder begeleiding van doorgewinterde tafeltennissers en een ervaren conditietrainer wordt dit voorjaar het succesvolle 50+ ViTT programma voortgezet.
Deelnemer Arie Groeneveld is razend enthousiast:”We starten altijd met een warming up”. Deze wordt verzorgd door Ans Stolwijk en vormt een belangrijk onderdeel van het programma. “Ik merk vaak dat ik spieren heb die ik nog niet eerder kende”, lacht Arie. Vervolgens geven spelers van TTV Reeuwijk instructies over het tafeltennis. Over hoe je op effectballen reageert, dat je vooral ook in beweging moet blijven achter de tafel, hoe je moet smashen of hoe je juist een smash opvangt. “Maar”, zegt Arie, “het is vooral erg leuk en gezellig”. Ans is dat met hem eens: “50+ ViTT zorgt er voor dat 50 plussers actief, gezond en gezellig hun vrijdagmiddag kunnen besteden. Die drie kernwoorden zijn TTV Reeuwijk dan ook ten voeten uit”. 

Van de deelnemers die in het afgelopen najaar gestart zijn gaan er veel door, nu het programma ook dit voorjaar wordt aangeboden. Volgens Ans is het ook zo leuk dat die deelnemers uit zowel Bodegraven, Boskoop als Reeuwijk komen. “Zo leer je ook weer nieuwe mensen kennen”. Ans benadrukt ook dat niemand te oud is om tafeltennis te leren: “De tafeltennistrainingen zijn echt leerzaam. Je ziet de nieuwelingen  vorderingen maken. Het programma zit ook goed in elkaar. warming-up/ tafeltennisoefeningen/ koffie of thee/ opnieuw oefenen op techniek en dan ‘n partijtje is heel afwisselend. De vrijdagmiddag is ideaal . Je bent altijd voor het donker weer thuis…” 

Wanneer: Vanaf 18 januari 2019  10 vrijdagen tussen 15.00- 17.00 uur. 
Waar: Gymzaal Reeuwijk-Dorp (Overtoom 8a)
Kosten: 10 lessen voor slechts 42,50 euro 
inclusief een kopje koffie of thee
inclusief gratis TTVR-activiteiten
Inschrijven: info@ttvreeuwijk.nl / 06-30814183 of 06-44748747

En voor wie geen batje thuis heeft liggen, TTV Reeuwijk heeft genoeg batjes liggen hoor!X