ADO Den Haag-keeper Zwinkels naar RVC’33 tijdens familiedagen

Tijdens de jaarlijkse familiedagen zal op zaterdag 27 mei het ADO’s 1e keeper Robert Zwinkels het doel verdedigen bij de finale van de penaltybokaal. Zwinkels staat al 12 seizoen onder contract bij ADO Den Haag. 2 weken geleden werd hij ook nog verkozen tot speler van het jaar bij ADO.




RVC’33 organiseert deze familiedagen ieder jaar als  afsluiting van het seizoen, met dit jaar als thema Circus. Zowel vrijdag 26 al zaterdag 27  mei staan er voor jong en oud diverse activiteiten op het programma. Op vrijdagavond wordt er begonnen met de voorrondes van de penaltybokaal gevolgd door oa levend cluedo en circusspelletjes voor de pupillen.

Op zaterdagochtend is er op het terrein bij RVC ’33 volop activiteit met voor de pupillen een CircusKidsEvent en pannenkoeken eten. ’s Middags mogen de B- en C-junioren zich wagen aan voetbalwedstrijdjes tegen hun ouders, gevolgd door de uitreiking van de RVC ’33-jeugdawards aan de beste speler van hun team. Vanaf 15.30 uur staat ADO-keeper Robert Zwinkels klaar om zoveel mogelijk ballen te stoppen tijdens de finale van de penaltybokaal. Wie mag zich de beste strafschoppenspecialist van RVC ’33 noemen? Direct hierna kunnen de A-junioren en senioren hun meest acrobatische sprongen tentoonstellen tijdens een volleybal-toernooi welke gevolgd zal worden met een feestavond. Tussendoor wordt er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht.

Op zondag staat er nog een nacompetitiewedstrijd op het programma op sportpark Kaagjesland. Vrouwen 1 strijd vanaf 12.00 uur tegen DUNO voor promotie naar de 2e klasse, waarbij natuurlijk veel blauw-witte support wordt verwacht langs de lijn.

Kijk voor het actuele programma en tijden op www.rvc33.nl

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie