Bezoek Ajax door Esto Business Club

Op zondag 7 mei stond er weer een uitje gepland van de ESTO Business Club. Na al verschillende uitjes bij bedrijven te hebben gehad, stond er nu en meer voetbal gerelateerd evenement op het programma. Met 30 personen werd er namelijk een bezoek gebracht aan de wedstrijd Ajax – Go Ahead Eagels in de Johan Cruijf Arena.




Na een ontvangst in het ESTOrant werd er met de bus vertrokken richting Amsterdam waar we vooraf aan aan de wedstrijd werden ontvangen in de Business Lounge.

Er waren prachtige plekken geregeld: echt dicht op het veld; we konden het gras als het ware aanraken! En mede door wat er in Rotterdam gebeurde, was de sfeer in het stadion buitengewoon fantastisch. Na de wedstrijd was er in de Business Lounge nog ruimte om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. We kunnen terug kijken op een geweldige middag van de ESTO Business Club.

Wilt u ook lid worden van de Business Club van Esto (en het volgende evenement zelf meemaken)? Of Esto op een andere manier steunen, dan kunt u contact opnemen met sponsorzaken@esto.nl

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie