Clubkampioenschappen SC Reeuwijk

blank

Wat een prachtige atletiek dag op de atletiekbaan afgelopen zaterdag 30 september. Traditiegetrouw wordt op de laatste zaterdag in september de clubkampioenschappen georganiseerd als afsluiting van het baanseizoen. Een groep van bijna 100 atleten was actief deze dag. De groep bestond uit pupillen, junioren, senioren, masters, ouders van pupillen en atleten van Trackstars Nesselande Rotterdam die te gast waren. Nog een keer het beste van jezelf laten zien en dat is gelukt met de atleten van SC Reeuwijk getuige de 161 persoonlijke records en de drie clubrecords die verbeterd zijn. De pupillen hadden een meerkamp klassieke stijl en een lange afstand. Deze meerkamp bestond uit een sprint, verspringen, vortexwerpen, balstoten of kogelstoten en voor de oudste pupillen hoogspringen en aan het eind liepen ze een 600 of een 1000 meter. De ouders werkten dezelfde onderdelen in dezelfde groep als hun kinderen af en konden elkaar zo aanmoedigingen.

blank


De junioren, senioren en masters werkten een meerkamp af van sprint, 60 of 80 meter horden, verspringen, hoogspringen, kogelstoten en speerwerpen. Voor deze groep was het lange afstandskampioenschap al gehouden op 18 en 19 september.

Vier master atleten liepen deze middag een allround kampioenschap.

Aan het eind van de middag kregen alle deelnemers een mooie medaille omgehangen voor hun goede prestaties van die dag.

Een clubrecord was er bij de jongens pupillen D bij het vortexwerpen voor Rohan Joghi. Bij de jongens pupillen C scherpte Janno de Pater ook het clubrecord aan bij het vortexwerpen. Liesbeth Windhorst liep op de 400 meter een clubrecord bij vrouwen masters 55.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank