CVC Reeuwijk volgend seizoen in 2e klasse

CVC Reeuwijk gaat voor het eerst in de historie naar de 2e klasse. In een tweeluik met Naaldwijk was CVC Reeuwijk duidelijk de sterkste. In de thuiswedstrijd werd het al 3-0 voor de Reeuwijkers. De uitwedstrijd werd ook winnend afgesloten. Ze stapten na 90 minuten met een 2-3 overwinning van het veld. Hierna barstte het feest los!




Kort wedstrijdverslag zoals het op de Facebookpagina van CVC Reeuwijk staat

Trainer Gerard van Ruitenburg stuurde zijn team het veld in met de opdracht gewoon te winnen, in plaats van op safe te spelen. Althans zo leek het. We begonnen ijzersterk met een 0-1 voorsprong, een aanval opgezet door Tom Verwaal werd heerlijk binnengeschoten door Kieran Dekkers, een geweldig begin!
Uit het niets kwam Naaldwijk langszij door een droog schot vanaf de rand zestien, 1-1. Maar CVC behield de rust en kwam gewoon weer op voorsprong door een schitterend schot van Aksel Koopman, 1-2.

Na de pauze hetzelfde beeld maar opnieuw kwam Naaldwijk op gelijke hoogte, 2-2. Maar we gingen stug door waarmee we bezig waren: met goed voetbal. Een mooie actie van Joey Mantjes, had meer verdiend, maar de oplettende Jessy Leidelmeijer schoot de rebound alsnog binnen. Het bleek de winnende te zijn, 2-3!
Vooraf waren er al sfeeracties van CVC-ers geweest, na afloop barstte het feest pas echt los! Naaldwijk was veroverd! CVC Reeuwijknaar de 2e klasse!

blank

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

Geef een reactie