De Green Heart Ice Swim Open Dutch Championship 2020 in Reeuwijk

De Green Heart Ice Swim Open Dutch Championship 2020 wordt georganiseerd door de Surfplas Ice Swimmers. Een groep enthousiaste ijszwemmers uit de regio rondom Bodegraven-Reeuwijk. Ze zwemmen uiteraard ook in de zomer. Een aantal van hen heeft in 2018 bedacht dat het organiseren van een ijszwemwedstrijd ook in hun regio moest kunnen. Dat leidde tot de Bodegraven Ice Swim in 2019 en nu dit jaar de Green Heart Ice Swim Open Dutch Championship 2020.




De organisatie ligt in handen van: Raymond Oosterbaan, Alexander Docter, Rosita Pos, Merel van Dijk, Arthur van Dijk, Teun Edelman, Peter Groot en Theo van der Meer.

Wat een succes was het vorig jaar. De eerste Bodegraven Ice Swim. Met 67 zwemmers die 87 afstanden zwommen in water van 3,5 graden Celsius. De organisatie was een enorme klus, maar mede door alle vrijwilligers verliep de dag heel erg goed. Zo goed zelfs dat we daardoor al in ons tweede jaar een Open Nederlands Kampioenschap ijszwemmen mogen organiseren. En dus nu een ONK. Twee dagen. Ruim 110 zwemmers die meer dan 175 afstanden zwemmen.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank