Drie keer prijs voor Tristan Kroone

Met de prijsuitreiking van het NK, het GK4 kampioenschap en de Wladoil Cup is het kartseizoen 2018 afgesloten. En hoe. Tristan Kroone, de 11-jarige coureur uit Bodegraven ging met maar liefst 3 prijzen naar huis. 




Het was sowieso een succesvol seizoen, 22 wedstrijden waarvan 11 podiumplaatsen en 5 kampioenschapsprijzen: P3 Nederlands kampioenschap, P2 GK4 kampioenschap, P2 Wladoil Cup, P2 kampioenschap Strijen en P3 Zuid-Hollands kampioenschap. Daarnaast ook een mooi eindresultaat behaald bij het Benelux kampioenschap, P7, en ondanks de pech bij het WK toch een mooie 5e plaats behaald in de B-finale.

Komend seizoen zal Tristan de overstap maken naar de X30 Junioren klasse. Inmiddels heeft hij al een aantal succesvol tests afgelegd in deze grotere kart met zwaardere motor, 125 i.p.v. 60cc.

De sponsoring voor het seizoen 2019 is nog niet helemaal rond. Tristan hoopt dat zijn goede prestaties van het afgelopen seizoen mensen en bedrijven ervan weet te overtuigen om hem hierbij te ondersteunen. Geïnteresseerden kunnen zich melden via facebook https://m.facebook.com/tristankroone

Tristan Kroone wordt in zijn raceactiviteiten ondersteund door Stirlings Oil, SP Tools Europe, PdB Racing, Ringelberg Autoverhuur, Van Ettikhoven Grondverzet en transport, Faber autoservice, BG Tuning en Tristan’s club van 50.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank