Druk Judo-weekend met prijzen voor Sportschool Goederaad

Het afgelopen weekend stond in het teken van veel wedstrijden voor de judoka’s van Sportschool Goederaad. Op zaterdag startte de traditionele puntencompetitie waar zo een 110 judoka’s aan deelnamen onder leiding van Eric Zwaan.




Op dezelfde dag toog coach Frank Hermsen met een viertal judoka’s naar Vlissingen voor het Zeeuws Open. Daar wist Indy Spits een derde plek te bemachtigen. Caitlin Binnendijk werd tweede en Gianluca Marrazza werd eerste. Meta van Wensveen eindigde net naast het podium.

Op zondag streden de judoka’s onder leiding van Eric Zwaan op het IJsselsteins judotoernooi. In de ochtend een mooie derde plek weggelegd voor Enzo Hermsen en Victor van Niekerk. In de tweede groep de beurt aan Yorit Weerdenburg, hij werd derde. Macario Kamal Ghatias werd eerste.

Ricardo Kamal Ghatias werd tweede en zus Bianca Kamal Ghatias werd derde. In de laatste groep werd Gianluca Marrazza derde, Caitlin Binnendijk werd derde en Indy Spits werd tweede. Een mooie start van het intensieve judoseizoen.

Ook Eline van Niekerk van sportschool Goederaad wist bij de meisjes onder de 15 jaar een podiumplaats te behalen. Ze kreeg een beker voor haar tweede plaats uitgereikt door topjudoka Juul Franssen (derde bij wereldkampioenschap) onder toeziend oog van een heus Zeeuws meisje.

Volgend weekend komen de judoka’s uit op het Internationaal Residentie Toernooi op de sportcampus in Den Haag.

Foto’s: De winnaars

Enzo en Victor met een mooie derde plek

Caitlin Binnendijk op de tweede plaats

Gianluca met de 1e plaats

Indy op de derde plek

Eline met een tweede plek

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank