Drukbezochte eerste les Fifty+ ViTT  met Bettine Vriesekoop  

Tafeltennisvereniging Reeuwijk is gestart met het Fifty+ViTT programma. De eerste les werd door ongeveer 30 geïnteresserden bezocht, was gezellig en leerzaam. De les werd verzorgd door voormalig Europees kampioene Bettine Vriesekoop. Ze vertelde enthousiast over de keuzes in haar carrière en over haar trainingen en ervaringen China. Na haar presentatie werden de tafeltennisballetjes te voorschijn gehaald en werden diverse oefeningen gedaan. Heel belangrijk is de houding van je lichaam, de stand van je voeten en de manier van bewegen achter de tafel.




Het Fifty+ViTT programma bestaat uit tien lessen waarin wordt gewerkt aan vitaliteit, conditie en sociale contacten. Samen met leeftijdsgenoten (55+’ers) wordt 10 gewerkt aan conditie en balvaardigheid. Komende vrijdagen om 15:00 uur worden de vervolglessen aangeboden. Een les bestaat uit een warming up van 30 minuten onder leiding van Ans Stolwijk, een gediplomeerde gymlerares en gespecialiseerd in het lesgeven aan 55+’ers. Daarna 15 minuten tafeltennistraining met aansluitend een pauze waarin we koffie/thee of een andere versnapering in onze barruimte gebruiken. Vervolgens is er de gelegenheid om te tafeltennissen en kunt u advies krijgen om uw tafeltennistechniek te verbeteren.

Natuurlijk kunt u ook zonder begeleiding van 15.00 uur tot 17.00 uur tafeltennissen als dat uw voorkeur heeft en gewoon voor de gezelligheid een balletje slaan.

Wil je komende weken alsnog meedoen? Dan graag even aanmelden bij Bettie Schouten (info@ttvreeuwijk.nl, 06 – 30 81 41 83) en we zien u op vrijdag bij Tafeltennisvereniging Reeuwijk, gymzaal Overtoom 8a in Reeuwijk- Dorp.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank