Enthousiast Haselkamp en Rodenburg Scholentoernooi

Afgelopen zaterdag 17 maart waren er weer een hoop enthousiaste yellen te horen in de Sporthoeve. Niet de standaard VSTS-yellen maar ineens hoorden wij vooral schoolnamen. Dit kwam omdat het door Haselkamp en Rodenburg gesponsorde scholentoernooi georganiseerd werd, waar een hoop enthousiaste kinderen aan meededen!

In de ochtend waren groep 5 & 6 aan de beurt om hun volleybalkunsten te laten zien. Het toernooi begon al om 9.00 uur maar ondanks de kou van buiten waren alle teams op tijd in de zaal. Na een goede warming-up, georganiseerd door Dato Training Bodegraven, kon het toernooi starten. Er werd hard maar vooral ook sportief gestreden om de prachtige beker en na 3 uur volleyballen was er een terechte winnaar. De Speel- en Werkhoeve mocht de beker mee naar school nemen!

In de middag mochten de oudste groepen hun talent laten zien. Met een volle tribune met zelfs spandoeken en vuil gejuich gingen de groepen 7 & 8 aan de slag. Maar liefst 15 teams hadden zich ingeschreven voor de middag en de concurrentie was daarom ook heel hoog. Gelukkig werden de prijzen verdeeld tussen de mix-poule en meiden-poule. Bij de mix was de Goede Herder de winnaar nadat er verschillende poule wedstrijden gespeeld waren. Voor de meiden-poule moest er een finale wedstrijd gespeeld worden. De Verhoeff-Rollmanschool speelde tegen de verliezend finalist van vorig jaar, ’t Vogelnest. Gelukkig voor ’t Vogelnest trokken zij bij de wedstrijd aan het langste eind en werden de gelukkige winnaars!

Namens de organisatie willen wij alle kinderen, coaches, publiek en onze sponsor Haselkamp en Rodenburg hartelijk bedanken voor deze super gezellige maar ook sportieve dag! Zonder jullie was het niet gelukt!

Foto’s: Anouk van Greuningen van Photography by Anouk