ESTO verliest op de eindstreep

Tot de 90e minuut stond ESTO nog met 3-2 op voorsprong na een boeiend duel waarin uiteindelijk de winst uit handen werd gegeven. Ondanks de geweldig inzet en strijdlust lukte het opnieuw niet om met de punten de eindstreep van de wedstrijd te halen. Wel blijft het gevoel achter dat ESTO op de goede weg is om in de 2e klas mee te kunnen. De tweede helft van deze competitie, na de winterstop, zal daarvoor bepalend zijn. Halverwege de eerste helft van de wedstrijd kwam ESTO op 2-0 achterstand maar wist dat voor de rust nog ongedaan te maken. Een rake kopbal van Jesper den Besten zorgde voor de aansluiter en dankzij een goed genomen penalty van Wouter-Jan Bos kwam de ploeg langszij.

In de twee helft lukte het met veel inzet op voorsprong te komen. Dit vanuit een indraaiende corner van Wouter-Jan Bos. Alles wees er op dat ESTO met een verdiende overwinning naar Bodegraven zou terugkeren tot de 90e minuut en blessuretijd aanbrak. Persoonlijke fouten deed de ploeg de das om. Vanuit een overtreding in het strafschopgebied en een penalty die werd benut stond het 3-3. Kort daarna vloog een een onhoudbaar schot in het net en kon ESTO opnieuw met lege handen huiswaarts keren.

Volgende week staat een thuiswedstrijd tegen DOSR op het programma. Aanvang 14.00 uur.

Door: Han Koevoets